+32 477 990 935

Open van 10:00 tot 18:00

Veel ervaring in

interim management

Nood aan expertise? Wij stellen onze expertise graag tijdelijk ten dienste van gemeneenten of ondernemingen en zullen die taken met verantwoordelijkheid opnemen.

Of het nu gaat om beheer van nieuwe projecten, implementatie van overgangsstrategieën, expertise-opdrachten op basis van gespecialiseerde kennis, vervanging van personeelsleden uit het hoger kader of zelfs directie: PAND gaat graag het gesprek aan met u over invulling van uw tijdelijke functie.

Februari 2019: ingeschakeld om de dienst Grondgebonden van de gemeente Meerhout als interim manager tijdelijk onder haar hoede te nemen.

November 2018: ingeschakeld om de dienst Grondgebiedszaken van de gemeente Kortenberg als interim manager onder haar hoede te nemen.

Interim management

Neem contact

op

Jill is een manager met jarenlange ervaring en met een enorm technisch profiel. Bij Bpost stuurde ze een team aan van 300 mensen. Een combinatie van technische expertise en sterke leidinggevende vaardigheden.

Ze spreekt Nederlands en Engels als moedertalen en heeft een zeer goede kennis van Frans. Duits en Italiaans zijn talen die ze beheerst op een basis niveau.

Ze voelt zich als een vis in het water bij de lokale overheid. Hierbij kan ze zowel de rol van (interim)manager, trainer, begeleider of projectleider opnemen.

Jill was als interimmanager werkzaam in de gemeente Kortenberg, Meerhout, Zemst en Dendermonde.