+32 477 990 935

Open van 10:00 tot 18:00

Gecertificeerd in

bouwkundige expertise

Problemen met bouwgeschillen, bouwfouten of nood aan een tegensprekelijke expertise of een gerechtelijke expertise? Wij helpen u graag verder met een uitgebreid verslag en bijhorend advies.

Gerechtelijke expertise | Binnen bouwzaken zijn zaken vaak zo technisch dat de rechtbank snel de hulp van een gekwalificeerde deskundige zal inschakelen. Wij hebben veel ervaring met het onderzoeken en adviseren van rechtbanken over de technische aspecten van een dossier.

Waarom PANDconsult?
Wij hebben jarenlange ervaring in zowel onderhoudsmanagement als expertises. Of het nu gaat over betwisting van schade, bouwkundige gebreken, een aannemer die niet meer komt opdagen? De rechter zal zich (bijna) altijd laten bijstaan door een externe deskundige.

Ook is het mogelijk u te laten bijstaan door een "technisch raadgever" om uw belangen in een zaak te verdedigen. Kosten kunnen namelijk zeer hoog oplopen en een uitspraak in uw nadeel kan zeer ernstige financiƫle gevolgen hebben.

Neem daarom liever te vroeg dan te laat contact met ons op. Dat kan via het formulier hier onder. Wij komen snel met een passende reactie.

gerechtelijke expertises

Gerechtelijke

expertise bouwzaken

In sommige gevallen volstaat een juridische opleiding niet om een gerechtelijk probleem op te lossen. In dat geval stelt de rechtbank dan een expert aan.

PANDconsult kan officieel aangesteld worden door verschillende rechtbanken om expertises uit te voeren.