+32 477 990 935

Open van 10:00 tot 18:00

Gecertificeerd in

duurzaam bouwen

Wie duurzaam wil bouwen is bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een energieconceptstudie doen of een kosten baten analyse. Wij zijn bekend met duurzaam bouwmateriaal en energiezuinige technieken. Alles om van uw woning een prettige EN duurzaame woning te maken.

NEN 2767 is de norm voor conditiemeting van gebouwen en infrastructuur. Wij geven u als eigenaar technische feedback en middels deze norm kunnen we adviseren over de prioriteiten van eventueel herstel van gebreken. Zo krijgt u grip op de toestand, de kosten en risico's op lange en korte termijn. Voor een gebouw audit bent u dus zeker aan een ervaren adres.

NEN 6059 is een brandveiligheidsscan. De overheid legt bij u de verantwoordelijkheid neer voor veilige werkomgeving binnen uw gebouw. Wij controleren uw gebouwen, constructies, installaties en organisatie. Hierna krijgt u een rapport met verbeterpunten en een cijfer. We beginnen met een nulmeting en kunnen hierna periodiek de scan uitvoeren . Zo kunnen we samen de resulaten van het beleid omzetten in meetbare punten. PAND heeft hier zowel de ervaring als de certificering voor.

Interim management

Benoveren

is beter renoveren

Benoveren? Dat is beter renoveren met diverse premies vanuit de overheid. Een bonus kan oplopen tot wel € 4750,- per woning.

Wij zijn officieel BENOvatiecoach. Wij geven je persoonlijk advies en nemen je heel wat technische en administratieve taken uit handen. Zo spaar jij tijd en ben je zeker van een juiste aanpak.

Duurzaam bouwen of DUBO wil zeggen dat een huis bijna energieneutraal is. Momenteel volstaat een EPC van 0,40 maar uiteindelijk moeten we naar een EPC van minder dan 0,20. Dat wil eigenlijk zeggen dat de woning volledig is voorzien van duurzame energie.